Sagkyndig, dansk køleteknik til tjeneste

SA-AL Køleteknik står klar til at hjælpe dig med alverdens udfordringer, der hører under køleteknik. Vi er et sagkyndigt kølefirma med mange års erfaring i køleteknik, og vi klarer små og store opgaver med forudseenhed, fleksibilitet og hurtig omstillingsevne.

Uanset hvor og hvornår du står med et behov for køleteknik, er vi på pletten med et af vores 11 rullende værksteder, som servicerer kunder i Aarhus og Kolding samt omegn 365 dage om året 24 timer i døgnet.

kølemontør

køleteknik

Køleteknik favner bredt

Køleteknik er en paraply, der dækker mange områder. SA-AL Køleteknik favner bredt og er leveringsdygtig indenfor:

  • Frostrum
  • Kølemontør
  • Varmepumper
  • Køleanlæg
  • Klimaanlæg

Lige så meget som køleteknik er en ydelse, er det også en proces for at opnå det ideelle resultat. Vi har stor erfaring i projektering, salg, levering, installering, reparation og servicering af ovennævnte punkter, som tilsammen udgør køleteknik.

Vores kunder er lige så forskellige, som de opgaver vi kan løse for dem. Vi samarbejder bl.a. med kunder indenfor industri, fiskeindustri, kontormiljøer og butikker, og vi vil også gerne samarbejde med dig. Vi værdsætter et langt og trofast partnerskab.

Har du lyst til at vide mere om køleteknik, og hvordan vi kan hjælpe dig. Er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 86 22 62 88 eller e-mail: sa@koleteknik.dk.