Skift til miljøvenligt, naturligt kølemiddel

Vi hjælper dig med at skifte til et CO2-anlæg, der bruger naturligt kølemiddel. Ved at udfase de miljøbelastende HFC-kølemidler får du ikke alene driftssikre og energivenlige køleanlæg. Du slipper også for at navigere i de lovkrav, der er gældende fra 1. januar 2020.

Sammen skaber vi overblik over, hvilken løsning der bedst lever op til dine kravspecifikationer og behov – både teknisk og økonomisk.

Siden vi i 2007 begyndte at arbejde med naturlige kølemidler, har vi oparbejdet en stor erfaring med det miljøvenlige kølemiddel CO2. I dag har vi opstillet flere end 250 køleanlæg, der er i drift.

kølemontør

kølemontør

Mere end en miljøgevinst

Der er ofte mange kontante fordele ved at investere i et nyt køleanlæg, der bruger et miljøvenligt kølemiddel. Vi tager hensyn til alle lokale forhold og guider dig gennem hele beslutningsprocessen, så du får et køleanlæg, der er designet til netop din køleopgave.

Driftssikkerhed

Vi har konstant fokus på at designe anlæg med optimal driftssikkerhed. Derfor bruger vi den nyeste, bedste og mest gennemprøvede teknologi, der er tilgængelig på markedet.

Du får derfor både stabil og sikker drift, et godkendt og certificeret anlæg samt mulighed for fjernovervågning. Vi har service 24 / 7 / 365 fra 25 rullende værksteder.

Energioptimering

Vores anlæg projekteres til at være så bæredygtige og energibesparende som muligt med minimering af strømforbruget og udnyttelse af eventuel spildvarme.

Kapacitets-tilpasning

Du får køleanlæg, der fra starten er designet til at håndtere selv store variationer i belastningen. Det medfører større driftssikkerhed, lavere energiforbrug, længere levetid og markant støjreduktion.

Er du interesseret i at høre mere?

Hvis du vil have et seriøst forslag til, hvordan du kan skifte til et anlæg med miljøvenligt kølemiddel, så kontakt:

Rune Høyer på rh@koleteknik.dk eller 26396239

Peter Mejer på pm@koleteknik.dk eller 23232067

Rune

rune-web

Peter

peter-web

Kundeudtalelser

”Vores overvejelser startede konkret, fordi et af vores gamle anlæg havde små utætheder, der krævede dyr og miljøskadelig efterfyldning af HFC. Vi fik et godt beslutningsgrundlag og valgte at lave et stort samlet anlæg baseret på CO2-køling. Vores køkken skulle drifte, mens det nye CO2-anlæg blev installeret. Det stillede store krav til intens dialog med SA-AL Køletekniks montører. Det gik smidigt, der blev flyttet rundt på tingene, og der blev også arbejdet weekender og aften.”
Bygningsingeniør Mads Bülow Sørensen, Favrskov Kommune (Favrskov Mad)

”I forbindelse med nyopførelse af en frysetunnel til indfrysning af køleplader på vores centrale distributionlager i Hasselager, faldt valget på SA-AL Køleteknik som leverandør, der i forvejen løser køleopgaver i en del af vores mange
supermarkeder.
Det nye CO2 anlæg er på 70 KW og er opført som et helt selvstændigt anlæg, både for ikke at belaste lagerets centrale amoniakanlæg og for at få et anlæg, der er billig i vedligehold. Jeg er normalt den første, der hører, hvis noget går skævt, og jeg kan kun sige, at vi har været rigtig godt tilfredse med samarbejdet.”

Head of Refrigeration Flemming Kristensen, Coop Danmark A/S