kvickly

Kvickly Odder siger ...

Vi har i Kvickly Odder fået skiftet vores gamle freon anlæg med et nyt co2 anlæg, og skiftet teknik i alle køle- og frostrum på lagrene, så de kan køre på det nye anlæg. I butikken har vi fået nye køle og frostmontre overalt, og det er foregået på bedste vis, mens butikken har været åben. Så stor ros til SA-ALs medarbejdere for at kunne gøre det uden større gene for vores mange kunder. Der er også hurtig udrykning, hvis der er problemer med nogen af møblerne

Arne Sørensen – Direktør

danskefragtmand

Danske Fragtmænd siger ...

Danske Fragtmænd overtog en bygning med et ældre server køle anlæg, hvor SA-AL Køleteknik har varetaget service og vedligehold på bedste vis. Service er overholdt og der er reageret prompte, hvis der er opstået problemer.

SA-AL Køleteknik har desuden hjulpet med at etablere et kølesystem til nyt serverrum, som fungerer upåklageligt!

Lars Pedersen – IT-driftschef

kattegat

Kattegat Centret siger ...

SA-AL Køleteknik er fast leverandør af køleanlæg og service, til vores hus.

SA-AL Køleteknik har været samarbejdspartner siden Kattegat Centret blev bygget i 1993, så de kender naturligvis køle anlæggene, som vi har kørende. De arbejder professionelt med tingene, og har fuld forståelse, for vore behov, både ved nyetableringer og akutte anlægs stop.

Vi kan til hver en tid anbefale SA-AL Køleteknik, til andre!

Michael Mortensen – Teknik- og driftsansvarlig

dammon

Danmon Systems Group siger ...

Vi har i Danmon Systems Group A/S brugt SA-AL Køleteknik ApS til levering og installation af køleanlæg i 10 år nu.

Vores mange containerløsninger med radiostudier og FM-sendere er leveret til destinationer så langt væk som Haiti og Afrika hvor et velfungerende køleanlæg er en nødvendighed.

Systemerne har bestået prøverne bl. a. ved jordskælvet på Haiti hvor information af befolkningen var utrolig vigtig.

SA-AL Køleteknik ApS har monteret og testet anlæggene i samtlige containere hos os i Risskov og det har fungeret smidigt og problemfrit.

Karsten Grunnet – Media Sales Director

aogk

Adserballe & Knudsen siger ...

I forbindelse med en renoveringssag i Adserballe & Knudsen A/S på Thule Basen, skulle der etableres et større køle- og fryserum til brug for det fremtidige supermarked på basen. SA-AL Køleteknik var involveret tidligt i processen i forbindelse med projektering og afklaring inden den endelig bestilling blev foretaget, og stod ligeledes for leverance til søtransport på Grønlandshavnen i Aalborg.

Da materialerne var velankommet på pladsen, koordinerede byggeledelsen montagetidspunkt med SA-AL Køleteknik, og 2 mand blev sendt afsted til Thule Basen. Grundet de begrænsede flyforbindelser, var tidsplan for montage meget stram. Ikke desto mindre nåede SA-AL Køleteknik på 7 lange arbejdsdage at få monteret og idriftsat anlæg og lave den nødvendige KS før overdragelse til bygherren, inden den eneste ugentlige flyafgang ud fra basen afgik.

Hele projektet, fra projektering til udførelse, var meget professionelt, og jeg vil uden tvivl samarbejde med SA-AL køleteknik igen i fremtiden, ved lignende projekter.

Klaus N. Bruntse

rn

Rohde Nielsen siger ...

For vores type virksomhed er det vigtigt at der med kort varsel hurtigt kan sættes ind med service, fejlfinding og rådgivning.

Det har der altid været fuld forståelse for i de år vi har haft et samarbejde, vi kan til enhver tid anbefale SA-AL Køleteknik ApS.

Uffe Andersen

avXperten siger ...

SA-AL Køleteknik har installeret 2 nye køleanlæg til vores serverrum hos avXperten, samt flyttet et køleanlæg fra et serverrum til et andet.

De nye køleanlæg har overvågning og redundans og blev monteret, testet og leveret, hurtigt og effektivt. De fungerer upåklageligt.

Vi vil til enhver tid anbefale SA-AL Køleteknik for den gode rådgivning og et behageligt samarbejde.

Frederik Nielsen – avXperten.dk

Andre virksomheder vi har samarbejdet med ...

Billeder fra udvalgte projekter