VI TROR PÅ KVALITET OG TÆTTE RELATIONER

Om SA-AL Køleteknik

SA-AL Køleteknik, der blev grundlagt i 1994, er Danmarks førende leverandør af køleteknik til dagligvarebutikker. Virksomheden tilbyder installation, vedligeholdelse og reparation af køleanlæg via sine afdelinger i Århus, Ålborg og Kolding. Virksomheden har en omsætning på mere end 100 mio. danske kroner og 55 medarbejdere.

SA-AL Køleteknik ApS er et sagkyndigt kølefirma, som er certificeret i henhold til ISO 9001:2015. SA-AL Køleteknik ApS blev i forsommeren 2023 solgt til den svenske kapitalfond Nordic Climate Group

Grundlaget for Nordic Climate Groups aktiviteter er en stærk lokal markedsposition. Det betyder, at SA-AL Køleteknik lige som de andre selskaber i koncernen arbejder videre med sit lokale varemærke samt at de tidligere ejere Rune Høyer og Jesper Katholm fortsætter i de samme roller, og at de nuværende aktiviteter inklusive kundeopgaver prioriteres højest.

Vi har gennem tiden udført mange spændende opgaver, såvel store som små, og har dermed opnået stor erfaring i projektering, salg, levering, montering, reparation og servicering af:

MANGE ÅRS ERFARING I KØLEBRANCHEN

Et dynamisk kølefirma

SA-AL Køleteknik ApS er et dynamisk kølefirma, som beskæftiger mange dygtige og selvstændige medarbejdere – alle med flere års erfaring i kølebranchen.

SA-AL Køleteknik ApS har dagligt et tæt samarbejde med andre kølefirmaer. Det gør, at vi kan løse alle opgaver inden for køleteknik – intet er for småt og intet er for stort.

Vores idé om den perfekte virksomhed er forudseenhed, fleksibilitet, handling og hurtig omstillingsevne.

VORES KØLEANLÆG ER LIG MED SIKKERHED OG KVALITET

Landsdækkende køleanlæg

Alle køleanlæg, som leveres fra SA-AL Køleteknik ApS, er PED godkendte i henhold til dansk og EU lovgivning.

Et køleanlæg leveret og installeret af SA-AL Køleteknik ApS, er derfor lig med sikkerhed og kvalitet.

Vi servicerer dagligt køleanlæg i hele Danmark. Både industrivirksomheder, kontorer og butikker trækker på vores store erfaring indenfor køleteknik.

Vi yder fast service 365 dage om året, 24 timer i døgnet.