SERVICE OG EFTERSYN AF DIN ENERGILØSNING

Energioptimering

Vores anlæg projekteres til at være så bæredygtige og energibesparende som muligt med minimering af strømforbruget og udnyttelse af eventuel spildvarme.

Du får køleanlæg, der fra starten er designet til at håndtere selv store variationer i belastningen. Det medfører større driftssikkerhed, lavere energiforbrug, længere levetid og markant støjreduktion.

Vi har konstant fokus på at designe anlæg med optimal driftssikkerhed. Derfor bruger vi den nyeste, bedste og mest gennemprøvede teknologi, der er tilgængelig på markedet.

Du får derfor både stabil og sikker drift, et godkendt og certificeret anlæg samt mulighed for fjernovervågning. Vi har service 24/7 – 365 dage om året.

Mere end en miljøgevinst

Skift til miljøvenligt, naturligt kølemiddel

Vi hjælper dig med at skifte til et CO2-anlæg, der bruger naturligt kølemiddel.

Sammen skaber vi overblik over, hvilken løsning der bedst lever op til dine kravspecifikationer og behov – både teknisk og økonomisk.

Siden vi i 2007 begyndte at arbejde med naturlige kølemidler, har vi oparbejdet en stor erfaring med det miljøvenlige kølemiddel CO2.  

Der er ofte mange kontante fordele ved at investere i et nyt køleanlæg, der bruger et miljøvenligt kølemiddel.

Vi tager hensyn til alle lokale forhold og guider dig gennem hele beslutningsprocessen, så du får et køleanlæg, der er designet til netop din køleopgave.