VI SERVICERER OG MONTERER ALLE FORMER FOR KØLEANLÆG

Køleanlæg leveret af sagkyndige folk

Skal du investere i et nye køleanlæg, er det rart at alliere sig med nogen, som har en knowhow og bred, praktisk erfaring på området.

SA-AL Køleteknik er din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder køleanlæg til supermarkedet, erhverv og industri.

Vi har stor erfaring i salg, levering og montering af køleanlæg, og vil gerne hjælpe dig til den bedste løsning.

MILJØRIGTIGE KØLEINSTALLATIONER

Intelligent køling kan ses på energiforbruget

Et køleanlæg fjerner varme fra et isoleret rum og genererer en ønsket køligere temperatur. Grundet den nyeste teknologi og en udvikling på markedet, som vi hele tiden har fingeren på, kan vi garantere dig en intelligent løsning af køleanlæg, som du vil have glæde af i mange år.

Det nye køleanlæg har en præcis køleydelse, som er stillet efter en ønsket temperatur og er nem at betjene. Den præcise køleydelse betyder også, at energiforbruget reduceres væsentligt, da der ikke går luft til spilde, og det smarte køleanlæg forbruger kun den nødvendige energi til at køle.

PROFESSIONELLE LØSNINGER

Køleanlæg i hele landet

I alt har vi +40 rullende værksteder, som servicerer vores alsidige kunder i området omkring Aarhus og Kolding.

I vores rullende værksteder har vi alt, hvad vi skal bruge for at levere den mest optimale løsning af køleanlæg til dig.

Du kontakter os blot på telefon eller e-mail, og så kommer vi ud til dig. Vi står til rådighed døgnets 24 timer alle årets dage. Det, mener vi, er vigtigt for at kunne levere den bedste service på køleanlæg.