LANDSDÆKKENDE KØLEMONTØR MED AFD. I ÅRHUS, KOLDING OG AALBORG

Erfaren kølemontør nær dig

Har du brug for en kølemontør, der ved, hvad det handler om, og kan løse din udfordring hurtigt og effektivt? SA-AL Køleteknik har været kølemontør i rigtig mange år, og det giver os en stor viden og bred erfaring, som kommer dig til gode.

Som din kølemontør kan vi hjælpe dig med alt indenfor:

KØLEMONTØR I HELE DANMARK

Kølemontør med nyeste teknologi

Med de mange års erfaring i branchen har vi et stort kendskab til, hvilket udstyr der virker, og vi sørger hele tiden for at have den nyeste teknologi på vores rullende værksteder, hvis det viser sig brugbart og effektivt.

Med det rette udstyr for en kølemontør kan vi løse alle slags opgaver for dig – store som små.

Alt vores udstyr er naturligvis godkendt under dansk og EU lovgivning, hvilket er vores og din garanti for sikkerhed og kvalitet.

KØLEMONTØR MED BASE I AARHUS, KOLDING & AALBORG

Kunder fra nær og fjern

Gennem tiderne har vi monteret mange køleanlæg og leveret løsninger for mange kunder i forskellige erhverv. Som kølemontør kører vi ud til bl.a. industri, fiskeindustri, kontorer og butikker i områderne omkring Århus og Kolding

Vi har fokus på god og personlig vejledning, som vores kunder værdsætter. Desuden sigter vi efter at være den bedste kølemontør i det Østjyske, herunder Aarhus og Kolding-områderne.

Hvis du ønsker os som kølemontør, er du altid velkommen til at kontakte kontoret for mere information om de løsninger, vi kan levere til dig.