LANDSDÆKKENDE KLIMAANLÆG MED BASE I ÅRHUS, KOLDING & AALBORG

Klimaanlæg optimerer trivsel

Er der et tæt og ringe indeklima på din arbejdsplads, er det en udmærket idé at anskaffe et klimaanlæg, som kan rense luften, hvilket vil optimere indeklimaet og øge trivslen i miljøet.

SA-AL Køleteknik er eksperter i klimaanlæg og har en bred erfaring i de bedste løsninger til forskellige erhverv og rum. Et godt klimaanlæg fordeler luften og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Hos os får du med sikkerhed den bedste kvalitet indenfor klimaanlæg. Vi har stor erfaring i at servicere vores meget alsidige kunder, som både tæller private og erhverv, og hvor klimaanlæg bl.a. bruges i butikker, målerum, laboratorier samt undervisningslokaler og på hoteller, klinikker og hospitaler.

KLIMAANLÆG FRA ØVERSTE HYLDE

Et klimaanlæg i topklasse

De klimaanlæg, vi fører, er fra henholdsvis Samsung og Daikin, der er blandt de bedste på markedet med en intelligent teknologi, som er din sikkerhed for en optimal klimaløsning.

Du styrer selv indeklimaet ved at justere temperaturen, der både kan gøres koldere og varmere.  Dit klimaanlæg renser luften og reducerer fugtigheden i rummet hurtigt og simpelt.

BRED VIFTE AF KUNDER

Landsdækkende leverandør af klimaanlæg

SA-AL Køleteknik er en landsdækkende virksomhed med adresse i Egå ved Aarhus, hvor mange af vores kunder også er fra. Desuden har vi en del kunder i området ved Kolding, og vi kører også gerne vores rullende værksted ud til dig.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe med din næste klimaopgave.