INSTALLATION AF FROSTRUM, MED AFDELINGER I ÅRHUS, KOLDING OG ÅLBORG

Vi hjælper med installering og service af kølerum og frostrum

SA-AL Køleteknik har stor erfaring med kvalitets køle-og frostrum til alle formål indenfor butiksindretning og oplagring, herunder også specielle løsninger til blomster-og vinopbevaring. I tæt samarbejde med kunden dimensionerer vi målene på kølerum og frostrum for at få det optimale resultat i forhold til anvendelsen.

Styringen af køle-og frostrum sikrer at alle krav fra fødevarestyrelsen mv. bliver overholdt. Når vi har bygget de optimale køle og frostrum tilbyder vi service 365 dage 24 timer i døgnet-for at sikre vores kunder. Vi har 40 dygtige montører på hjul der yder service døgnet rundt. Vi udfører lovpligtige og frivillige eftersyn afkøleanlæg.

Vi servicerer hele Danmark og har kontorer i Aalborg, Aarhus og Kolding.

ALLE TYPER AF LØSNINGER TIL FROSTRUM

Unikke frostrum til opbevaring

Vi gør altid vores ypperste for at leve op til kundens ønsker og behov, når det gælder frostrum. Vi kommer ud og undersøger mulighederne for et frostrum, som virker optimalt for det enkelte sted, hvorefter vores rullende værksteder opsætter det ideelle frostrum for kunden.

Alt vores udstyr til frostrum er godkendt i forhold til dansk og EU lovgivning, så kunden kan føle sig tryg og sikker ved en handel med SA-AL Køleteknik.

FROSTRUM MED BASE I ÅRHUS, KOLDING OG AALBORG

Landsdækkende installation

Vi dækker hele Danmark. Vi laver frostrum i alle størrelser. Kontakt kontoret for at høre mere om mulighederne for et frostrum tilpasset din virksomhed.