Topkvalitets varmepumper leveret af SA-AL Køleteknik

Vil du spare penge på varmeregningen, er det slet ikke nogen ringe idé at investere i varmepumper. Varmepumper reducerer hurtigt forbruget og letter budgettet til andet sjov. SA-AL Køleteknik har stor knowhow og mange års erfaring i salg, levering, installering og servicering af varmepumper.

Varmepumper er en del af et intelligent klimaanlæg, som giver et behageligt indeklima. Hos SA-AL Køleteknik sælger vi kun varmepumper af topkvalitet bl.a. fra Daikin og Panasonic. Du er garanteret et udvalg af varmepumper med god ydelse og høj energiklasse, når du vælger os som leverandør. Vores varmepumper er tilpasset det nordiske klima, hvor varme ofte er en efterspurgt vare.

varmepumper

varmepumper

Varmepumper i Jylland

Vores virksomhed har adresse i Egå, hvorfra vores 11 rullende værksteder besøger kunder især i og omkring Århus og Kolding, når det er tid til servicering eller installering af varmepumper.

Med os som ansvarlig for dine varmepumper er du garanteret en fleksibel leverandør med hurtig handling og omstillingsevne.

Vi kører gerne ud til dig

Vi kommer gerne ud og sætter dig ind i mulighederne for varmepumper til dit indeklima, inden du tager en endelig beslutning.

Vores service er til rådighed 365 dage om året alle døgnets 24 timer. Foruden varmepumper er vi også være behjælpelige med alt andet indenfor køleteknik. Vi er en alsidig virksomhed med fokus på kvalitet og kundernes behov. Bor du i og omkring Århus, kan vi hurtigt køre ud og servicere dig.