KOMFORTKØL OG VARMEPUMPER

Varmepumper

SA-AL Køleteknik leverer den bedste kvalitets klimaanlæg til, butikker, kontorer, hoteller, målerum, laboratorier, tand og læge klinikker, hospitaler og undervisningslokaler. Vi er landsdækkende og har mange års erfaring med projektering, montering og servicering af aircondition og klimaanlæg.

Vi fører kvalitetsanlæg fra førende leverandører og sammen med vores mange årige erfaring, er det kundernessikkerhed for en optimal klimaløsning. Komfortkøl giver trivsel på arbejdspladsen, da indeklima og produktivitet hænger sammen. Den optimale temperatur på et kontor skal ligge på 20-22 grader, hvilket kan kræve komfortkøl i sommervarmen.

Tag fat i os for at få det bedste tilbud til netop din situation.

ENERGIBEVIDST KØLESYSTEM

Intelligent køling kan ses på energiforbruget

Et køleanlæg fjerner varme fra et isoleret rum og genererer en ønsket køligere temperatur. Grundet den nyeste teknologi og en udvikling på markedet, som vi hele tiden har fingeren på, kan vi garantere dig en intelligent løsning af køleanlæg, som du vil have glæde af i mange år.

Det nye køleanlæg har en præcis køleydelse, som er stillet efter en ønsket temperatur og er nem at betjene. Den præcise køleydelse betyder også, at energiforbruget reduceres væsentligt, da der ikke går luft til spilde, og det smarte køleanlæg forbruger kun den nødvendige energi til at køle.

Molslinjen

SA-AL køleteknik har været en trofast samarbejdspartner for Molslinjen igennem de sidste 25 år.  SA-AL

Se mere »

LANDSDÆKKENDE VARMEPUMPER, MED AFD. I ÅRHUS, KOLDING & AALBORG

Varmepumper i høj kvalitet

Vil du spare penge på varmeregningen, er det slet ikke nogen ringe idé at investere i varmepumper. Varmepumper reducerer hurtigt forbruget og letter budgettet til andet sjov. SA-AL Køleteknik har stor knowhow og mange års erfaring i salg, levering, installering og servicering af varmepumper.

Varmepumper er en del af et intelligent klimaanlæg, som giver et behageligt indeklima. Hos SA-AL Køleteknik sælger vi kun varmepumper af topkvalitet bl.a. fra Daikin og Panasonic.

Du er garanteret et udvalg af varmepumper med god ydelse og høj energiklasse, når du vælger os som leverandør. Vores varmepumper er tilpasset det nordiske klima, hvor varme ofte er en efterspurgt vare.