Legoland

SA-AL køleteknik har været en fast partner for LEGOLAND siden 2012.  SA-AL Køleteknik hjælper med alle køle- og frostanlæg i hele parken samt på hotellerne.

SA-AL Køleteknik laver et gennemgribende eftersyn af samtlige køle-og frostrum i perioden hvor parken er lukket. Derudover laver vi løbende service når parken er åben for gæster. Vi har en aftale om hurtig respons, da det er vigtigt for LEGOLAND at holde parken i gang for alle deres gæster.

Alle de farverige tropiske fisk i Atlantis svømmer rundt i tempereret vand, nedkølet af 2 chilleranlæg.

Vi servicerer alle køle – og frostrum i LEGOLAND og LEGO-hotellerne. På hotellerne sørger vi også for dejlig komfortkøl til gæsterne på de varme dage vha. store vand Chillere, udover det køl og frost der bliver anvendt til opbevaring af mad og drikkevarer.

LEGOLAND har et stort centrallager for mad og drikkevarer. Herfra bliver der hver morgen distribueret mad og drikkevarer ud til hele parken. Det er et kæmpe lager med høje kvalitetskrav til fast temperatur. SA-AL Køleteknik har leveret CO2 køle- og frostrum til centrallageret og sørger for serviceringen heraf.